Ніна Южаніна пояснила, що не так із “Фондом ліквідації наслідків збройної агресії” (Відео)

У межах фонду депутати, імовірно, працюватимуть на те, аби використовувати бюджетні кошти

Під час війни кошти для відновлення мають отримувати ті території, які справді зазнали руйнувань, а не ті, від яких обрані депутати. Так реагує на створення “Фонду ліквідації наслідків збройної агресії” депутатка з фракції “Європейська Солідарність” Ніна Южаніна. В етері марафону “Незламна країна” на “5 каналі” вона заявила, що в межах фонду депутати, ймовірно, працюватимуть на те, аби використовувати бюджетні кошти.

“Створений фонд буде розподіляти депутатами Комітету з питань бюджету, затверджуватися Кабінетом Міністрів. Напрямки використання не всі, а винятково ті, які були колись у “Фонді соціально-економічного розвитку”, який, ну звісно, під час війни перестав існувати. Всі його видатки були спрямовані в резервний фонд цього року. Але очевидно, що депутати, які голосують іноді за абсолютно неприйнятні речі ‒ вони голосують за певну таку можливість потім працювати далі у своїх округах. І ця можливість полягає в тому, щоб використовувати далі бюджетні кошти”, ‒ запевнила народна депутатка від “Європейської Солідарності” Ніна Южаніна.

Читайте також: Ніна Южаніна жорстко розкритикувала створення нової “годівниці” для лояльних до влади депутатів-мажоритарників

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *