“Це спроба втягнути світ у хоч якісь переговори” – Денисенко про звинувачення рф, ніби Україна готує “брудну бомбу” (Відео)

Такими жахалками москва хоче залякати Захід, щоби він змусив Київ сісти за стіл переговорів

росія випрошує переговори, бо зазнає військових невдач. Саме тому придумали чергову легенду про те, що Україна буцімто готує “брудну” бомбу. Про це в етері марафону “Незламна країна” на “5 каналі” заявив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко.

Пояснює: такими жахалками москва хоче залякати Захід, щоби він змусив Київ сісти за стіл переговорів. Крім того, окупанти намагаються й надалі підтримувати бойовий дух своєї армії та народу, щоби мати виправдання для своєї війни.

“Тут немає якоїсь однієї мети, тут одразу кілька речей, які переслідувалися. Спробувати, в усякому разі, припинити поставки зброї до України. Друге – показати, власне кажучи, росіянам про те, що українці готують ядерний удар, що вони страшні речі тут роблять. Пояснити росіянам те, заради чого вони тут воюють. Тобто, традиційно повернутися до радянської системи, що “ми воюємо за мир в усьому світі”. Це спроба почати переговори. Тобто, в цьому випадку ключовий момент – це спроба втягнути світ в хоч якісь переговори”, – пояснив Денисенко.

Нагадаємо, Захід відреагував на закид шойгу про “брудну бомбу”: США, Франція й Британія відкидають будь-який привід рф для ескалації війни.

Дивіться також відео за темою:

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *