«І будеш світлом, як стане темно». День спільноти провела молодь із Бердичева

Нескорена молодь із парафії босих кармелітів у Бердичеві зустрілась як спільнота у молитві в с. Гвоздава, неподалік Бердичева, в суботу 22 жовтня.

Цього дня «кармелітська пустеля» сповнилася голосами молодих людей віком від 13 до 19 років. Самої молоді було 26 осіб — порівну дівчат і хлопців. Вони вислухали конференції на тему сповіді, зокрема — про більш зріле проведення особистого іспиту совісті. Після короткого ділення враженнями і думками відбулися два майстер-класи: співу та дикції. Плоди обох занять можна було побачити під час Святої Меси. Особливим моментом у програмі зустрічі стали заняття з психологом. Вечір того дня заповнили танці, а на завершення Дня спільноти перед Пресвятими Дарами, в адорації учасники виразили свою подяку Господу і та висловили прохання за мир.

Хоча через рашистські обстріли у реколекційному домі не було світла, та все одно — і в темряві, при світлі ліхтариків, молодь і танцювала, і молилася. Під час адорації Пресвятих Дарів ми зверталися до Божої Матері і в пісні знайшли слова, які збігалися з нашими обставинами: «Вірую завжди — даси мені силу / і будеш світлом, як стане темно».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Опубліковано в news Позначки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *