Ситуація під Бахмутом: місто штурмує ПВК “вагнера”, окупанти нагнали величезну кількість піхоти та артилерії – Череватий (Відео)

У Міноборони повідомляли: у кремлі окупантам наказали захопити Бахмут до кінця жовтня

російські окупанти зосередили величезну кількість піхоти та артилерії в районі Бахмута. Місто атакують найманці приватної військової компанії “вагнера”. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Східного угруповання військ Сергій Череватий, пише “Новое время”.

Як повідомляв 5.UA, за даними заступника міністра оборони Ганни Маляр, у кремлі окупантам наказ захопити Бахмут до кінця жовтня.

Читайте також: Останні потуги “бункерного діда”: чому путін так жадає захопити Бахмут, що вже вп’яте встановлює “крайню дату”

Як повідомляв 5.UA, у Києві за останні три тижні внаслідок російських обстрілів загинули 12 людей.

Нагадаємо, 18 жовтня росія завдала ракетного удару по Києву. В результаті загинули троє людей. рашисти поцілили в ТЕЦ у Деснянському районі. Унаслідок атаки без світла залишалися 83 тисячі родин.

За день до того, 17 жовтня, росіяни атакували столицю іранськими дронами-камікадзе. Ціллю терористів став історичний будинок у центрі міста. Серед загиблих виявилася молода родина – чоловік і жінка на 6-му місяці вагітності.

10 жовтня внаслідок ракетного удару по Києву загинули шестеро людей. Одна із російських ракет поцілила просто в дитячий майданчик посеред парку Шевченка.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *