Новоприбуле “підкріплення” окупантів на Запоріжжі жебракує та шукає, де би помитися (Відео)

Із росії також прибувають в’язні для поповнення ПВК – місцевим “правоохоронцям” заборонили їх чіпати

На тимчасово окуповані території України продовжують прибувати “частково мобілізовані” росіяни. Судячи з усього, військове командування країни-агресорки взагалі не турбується їхньою долею та навіть мінімальним забезпеченням. Бо ж “чмобікі” вимушені жебракувати в місцевого населення.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

“Для поповнення втрат на Запорізькому напрямку до населеного пункту Вовківка прибула чергова партія російських військовослужбовців, які хаотично пересуваються вулицями, вишукують у місцевого населення їжу та можливість помитися”, – йдеться у повідомленні.

Також загарбники продовжують проводити примусову мобілізацію на захоплених територіях, намагаючись поповнити свої втрати. А з рф прибувають в’язні, якими поповнюють ПВК “вагнера”.

“В тимчасово окупованому населеному пункті Хрустальний Луганської області “мобільні групи” затримують та доправляють до військкомату всіх чоловіків. За наявною інформацією, для поповнення підрозділів приватних військових кампаній, до Станиці Луганської з території росії приїхала чергова партія ув’язнених. Місцевим так званим “правоохоронцям” заборонено втручатись у разі виявлення порушень з боку прибулих найманців”, – інформує Генштаб.

Як повідомляв 5.UA, на Херсонщині через слабку організацію трапляється “дружній вогонь” між окупантами.

Дивіться також відео за темою:

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *