Готуються до ескалації на нових територіях: Сирський оцінив загрозу наступу з півночі  (Відео)

Сирський відмовився коментувати бої за Херсон, зазначивши лише, що вірить “в успіх наших Збройних сил”

Загроза повторного наступу російських військових на півночі України існує, утім це призведе до негативних наслідків для армії рашистів. Про це заявив командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський в інтерв’ю ABC News, передає “Укрінформ“.

За словами командувача Сухопутних військ, наразі можна стверджувати, що росія може готувати перенести бойові дії на інші території.

“Звичайно, вони готуються до ескалації і переведення конфлікту в інші зони бойових дій. Вони готуються до дій, спрямованих на послаблення наших угруповань, і, на мій погляд, можливою метою цього було б перерізати або погіршити наші лінії зв’язку та постачання”, – зазначив він.

Водночас Сирський переконаний, що повторний наступ на півночі не матиме успіху для рф, натомість там окупанти “наступлять на ті самі граблі та отримають по обличчю”.

Також Сирський відмовився коментувати бої за Херсон, зазначивши лише, що вірить “в успіх наших Збройних сил”.

Командувач Сухопутних військ також заявив, що не має значення, чи зупиниться путін, коли Україна визволить всю свою територію, адже найшвидший спосіб завершити війну – це якомога швидше витіснити російські війська з України.

“У нас немає іншого виходу, ми маємо йти вперед, рухатися прямо до наших державних кордонів”, – сказав він.

Також Сирський наголосив, що перемога буде тільки тоді, коли українські прапори замайорять над усіма кордонами України, “включно з українським Кримом”.

Водночас, як вважає розвідка Британії, нове вторгнення до України з території білорусі є малоймовірним.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться відео за темою:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *