“Це малоймовірний сценарій”: у ГУР оцінили ризики атаки рф ядерною зброєю (Відео)

путін брязкатиме ядерною зброєю максимально гучно, щоб його почули і звернули увагу

Сценарій використання ядерної зброї російською федерацією в Україні є малоймовірним. Про це повідомив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі інформаційного телемарафону.

“Що стосується ядерної зброї, це зброя стримування і нею будуть брязкати. путін брязкатиме нею максимально гучно, щоб його почули і звернули увагу. Але якщо уявити, що путін наважується використати ядерну зброю, то це останній козир, якій він використає. А що далі? Україна припинить боротьбу? Ні. Світ стане краще ставитися до режиму путіна та інших рашистів? Звичайно, ні. Це буде його фінал. Це малоймовірний сценарій і сценарій, який у разі реалізації лише наблизить кінець самої росії”, – сказав він.

Нагадаємо, наприкінці вересня Зеленський заявив, що не вважає блефом погрози путіна про застосування ядерної зброї. А за тиждень до цього президент України інакше реагував на заяви російського диктатора і казав, що не вірить у застосування російським диктатором ядерної зброї.

Як повідомляє 5.UA, 21 вересня путін вкотре пригрозив західним країнам застосуванням ядерної зброї, сказавши, що “це не блеф”.

У США заявили, що в разі застосування рф проти України ядерної зброї відповідь Вашингтона та союзників буде рішучою. Водночас президент США Джо Байден не вірить у те, що путін застосує тактичну ядерну зброю.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *