“Права рука” Баканова Наумов, який втік з України, працював у СБУ, не звільнившись із держпідприємства – ДБР (Відео)

Скандальний ексгенерал був затриманий у Сербії за контрабанду незадекларованих цінностей

Колишній керівник Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрій Наумов, який втік з України та підозрюється у державній зраді, працював у Службі безпеки, не звільнившись з держпідприємства, таким чином отримуючи 2 зарплати. Про це повідомляє “Українська правда”.

“Працівники ДБР під процесуальним керівництвом Офісу генерального повідомили про підозру колишньому генералу Служби безпеки України, який на посаді керівника державного підприємства впродовж 2019-2021 років шахрайством заволодів понад 3,2 млн гривень”, – зазначили в ДБР. 

За повідомленням ЗМІ, підприємство продовжувало виплачувати йому заробітну платню у розмірі 160 тис. гривень на місяць, як призваному військовослужбовцю.

“Мовиться про Андрія Намова, який 2019 року очолював одне із державних підприємств, але вирішив піти працювати в СБУ. Щоб не звільнятись з держпідприємства, він повідомив, що його начебто призвали на військову службу до СБУ. Таким чином, підприємство продовжувало виплачувати йому заробітну платню у розмірі 160 тис. гривень на місяць, як призваному військовослужбовцю”, – написали в “УП”.

Нагадаємо, скандальний ексгенерал СБУ Наумов, імовірно, “злив” росіянам інформацію про Чорнобильську зону, яка допомогла їм при вторгненні 24 лютого. Був позбавлений президентом генеральського звання за зраду. Після початку великої війни чиновник втік з України, був затриманий у Сербії за контрабанду незадекларованих цінностей.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *