“Серед майже 150 млн росіян маніяків усе більше”: командир взводу про моторошні “знахідки” в телефоні полоненого рашиста (Відео)

Серган переконаний, що такі рашисти, коли повернуться в росію, то будуть робити те саме у себе вдома

У програмі “Час: Online” на “5 каналі” ведуча Марія Скібінська і армієць ЗСУ, командир взводу БПЛА у 59-й окремій мотопіхотній бригаді імені Якова Гандзюка ЗСУ Андрій “Хохол” Серган обговорили, хто до них потрапляє у полон. 

“Взяли у полон одного росіянина, який на своєму мобільному телефоні вів фільмотеку з 2014 року. Він офіцер, звання не буду називати. І в нього на телефоні – безліч оголених дівчат, закопаних в землю і все інше. Тобто він просто маньяк, він потвора. І він на Херсонщині, на Донеччині чи на Київщині – це байдуже. Якщо він хоче вбивати і насолоджується тим, що фотографує це все, а потім несе це все у своєму фотоапараті чи мобільному телефоні, то він буде робити це в будь-якому регіоні”, – розповів армієць.

Серган переконаний, що такі рашисти, коли повернуться в росію, то будуть робити те саме у себе вдома, “бо він уже наркоман по факту, він хоче емоцій, він кайфує від того, що він вбиває, роздягає і фотографує”.

“І вони прийшли до нас, ці психічно хворі. Серед майже 150 мільйонів росіян (офіційно 143,4 млн населення росії – ред.) психічно хворих все більше. Тому що вони не бачили іншого світу, тому що вони виросли у радянському союзі і були обмежені інформаційно”, – констатує Серган.

Дивіться повний випуск інтерв’ю з армійцем ЗСУ, командиром взводу БПЛА Андрієм “Хохлом” Серганом:

Нагадаємо, 26 жовтня 2022 року стало відомо, що на щойно визволених від рашистів територіях ексгумували близько 1000 тіл, серед загиблих є діти. 

Нагадаємо, на Харківщині під Ізюмом слідчі завершують процес ексгумації тіл на місці знайденого у вересні масового поховання. Під час робіт виявили 436 тіл українських військових та цивільних – дорослих і дітей.

За наявними даними, 99% жертв російського терору, знайдених після визволення Ізюма, мають ознаки насильницької смерті.

26 серпня в Ізюмі знайшли ще два масових поховання з сотнями тіл

Дивіться також: Масове поховання в Ізюмі: могили – безіменні, на хрестах лише номери, наче в концтаборі

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Дивіться відео за темою:

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *