путін не зацікавлений у переговорах з Україною і зберігає максималістські цілі війни – ISW (Відео)

Повідомляється, що рашисти здійснили наступ на Тернову, Харківська область

Риторика путіна показує, що він не зацікавлений у переговорах з Україною, а також зберігає максималістські цілі війни. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

путін заявив, що Україна “втратила суверенітет” на зустрічі з представниками органів безпеки Співдружності Незалежних Держав (СНД) 26 жовтня, а також, що США використовують Україну для “тарану” проти росії.

Водночас російські окупаційні чиновники в Херсонській області намагаються пом’якшити інформаційні наслідки хаосу, спричиненого початковим виведенням військ рф із західного берега Дніпра.

Повідомляється, що рашисти здійснили наступ на Тернову, Харківська область, ймовірно, для того, щоб заблокувати там ЗСУ і не дати їм змоги посилити українські контрнаступальні операції в інших місцях.

Як повідомляв 5.UA, президент Володимир Зеленський заявив, що  Україна не піде на переговори з рф до повної деокупації Донбасу та Криму. 

Нагадаємо, раніше міністр закордонних справ Дмитро Кулеба назвав “угодою з дияволом” мирний договір із кремлівським диктатором.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *