Київ без світла: яка зараз ситуація в місті та чи дотримується бізнес правил економії – включення (Відео)

За графіком віялових відключень, по черзі частини Києва поринають у темряву

Влада закликає українців і підприємців заощаджувати електроенергію через ворожі атаки по енергоінфраструктурі. То як вигляд нині має вечірній Київ?

За графіком віялових відключень, по черзі частини Києва поринають у темряву.

Водночас магазини і великі торговельні центри долучилися до економії і вимкнули освітлення реклам. Однак є люди, які нехтують правилами економі. Наприклад, обмінники валют, які зараз навіть не показують курс, але й не вимикають вивіски з різними написами.

Міська влада Києва, своєю чергою, вимкнула більшість освітлення в місті, як от пішохідний міст й освітлення доріг. Останнє має свої негативні наслідки, оскільки нацполіція каже про збільшення кількості ДТП.

Нагадаємо, у ніч на 27 жовтня російські терористи знову атакували Київщину дронами-камікадзе Shahed-136. Як з’ясувалося, під ударом опинився об’єкт енергетичної інфраструктури. На щастя, обійшлося без жертв та постраждалих. Однак у Києві та області виник дефіцит потужності в розмірі 30% споживання. Щоб стабілізувати ситуацію в Києві, Київській, Черкаській, Чернігівській та Житомирській областях змушені будуть вдаватися до екстрених відключень електроенергії на невизначений термін.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться відео за темою:

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *