Вдвічі применшив, але визнав: “дон-дон” кадиров плачеться через втрати свого TikTok-війська на Херсонщині (Відео)

Інформація про знищення бази “кадировців” з’явилася ще у понеділок, 24 жовтня

Публікація у соцмережах відео з наслідками удару ЗСУ по базі одного з підрозділів чеченського диктатора рамзана кадирова на Херсонщині і широкий розголос змусила його публічно визнати зазнані втрати. Про це він зробив пост у своєму в Telegram-каналі, пише “Новое время”.

Інформація про знищення бази “кадировців” з’явилася ще у понеділок, 24 жовтня, проте тоді кремлівський ставленик у тимчасово окупованій росією Ічкерії вирішив промовчати, лише вибухнувши черговими людиноненависницькими погрозами на адресу українців.

Як повідомлялося, внаслідок ракетного удару було ліквідовано близько 40 окупантів, ще понад 60 отримали поранення.

кадиров своєю чергою наводить інші цифри, нібито загинуло 23 бійці та 58 поранено. Проте, з урахуванням його регулярної брехні з приводу бойових дій в Україні, їхня правдивість викликає сумніви.

Як повідомляв 5.UA, на Луганщині разом зі складом БК “демілітаризувалися” 10 “кадирівців”, “гучно” було й у Сватовому.

Читайте також: “путін боїться кадирова, розпад росії почнеться саме з чечні”: народний депутат від “ЄС” Олексій Гончаренко в “Рандеву”

Нагадаємо, на Луганщині російські окупанти вбили двох жителів Білогорівки. Тим часом у Кремінній відсутні світло, вода та закінчуються харчі. А лікарні на тимчасово окупованій території переповнені пораненими, відмовляють у госпіталізації цивільним і навіть військовим із запаленням легень чи інсультом. Тим часом у Сватівському районі Луганської області знищили казарму з росіянами.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться відео за темою:

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *