Перелякалися “бойових комарів”: вибухи в Севастополі могли бути через невдалі запуски росіян ракет ППО – ОК “Південь” (Відео)

У Севастополі міг постраждати новий флагман чф росії

Причиною вибухів в окупованому Севастополі 29 жовтня могли стати невдалі запуски російськими загарбниками ракет протиповітряної оборони (ППО). Таку думку висловила керівниця об’єднаного пресцентру Оперативного командування “Південь” Наталя Гуменюк в етері телемарафону, пише “Новое время”.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/Tsaplienko/19183″]

На запитання журналістів, чи є правдивими повідомлення в мережі про нібито знищення трьох кораблів, які є носіями ракет “Калібр”, Гуменюк відповіла: “Наразі офіційного підтвердження немає, але є точно розуміння, що при побоюванні “бойових комах” і використанні проти них агресивної системи ППО може бути абсолютно зворотня реакція. Тому, коли по комарах б’ють С-300, наприклад, то ці ракети мають дуже велику руйнівну силу і руйнують вони те, що насправді винне у створенні цієї ситуції”, – сказала Гуменюк, апелюючи до фейкової заяви постпреда росії в ООН Василя Небензі.

28 жовтня під час виступу він вигадав, що російські окупанти нібито виявили в Україні безпілотники, які можуть “розповсюджувати комарів, заражених небезпечними вірусами”.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/DV_5ua/5966″]

Як повідомляв 5.UA, зранку 29 жовтня в Севастополі міг постраждати новий флагман чф росії – відео з вибухом. У Криму пролунали вибухи. Ставленики Кремля в окупованому Севастополі заявили про атаку дронів в акваторії Севастопольської бухти, яку нібито відбивали російські кораблі. Тоді там сказали, що в місті “не вразили жодних об’єктів”, а “ситуація під контролем”. Пізніше в міноборони рф заявили про “незначне пошкодження” тральщика Іван Голубець та загородження в бухті Південна. росія традиційно звинуватила Україну, у Генштабі інформацію не коментували.

Нагадаємо, у ЗМІ з’явилася інформація, що росія відновлює базу військово-морських сил у Балаклаві.

Дивіться також відео за темою:

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *