8 хвиль обстрілів Дніпропетровщини, удар по житловому будинку у Запоріжжі: як минула ніч у регіонах (Відео)

Марганецьку, Мирівську та Нікопольську громади окупанти били з важкої артилерії

Російські війська обстріляли житловий квартал на Запоріжжі, а також зруйнували двоповерхову будівлю підприємства – про це повідомляє голова Запорізької ОДА Олександр Старух.

Приборкали масштабну пожежу вогнеборці, досі триває розбір завалів. За попередніми даними, є загибла людина. Від падіння ракети в приватному секторі вибухова хвиля вибила вікна сусідніх будинків та пошкодила два авто.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/starukhofficial/4145″]

8 хвиль обстрілів зазнала Нікопольщина вночі. Марганецьку, Мирівську та Нікопольську громади окупанти били з важкої артилерії та реактивних систем залпового вогню. Про це написав у своєму телеграмі голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

У Мирівській громаді постраждали з півдесятка приватних будинків, автівок та господарських будівель. 9–річна дівчинка, яку росіяни поранили напередодні ввечері, зараз у лікарні. Її життю нічого не загрожує, але дитина налякана обстрілом. У самому Нікополі снаряди влучили в багатоповерхівки та приватні помешкання. Понищені також лінії електропередач, транспортне підприємтсво та меблеве виробництво.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/dnipropetrovskaODA/2329″]

Через обстріли на Донеччині минулої доби загинула одна людина, троє – поранені. Повідомив про це голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко в себе в телеграмі. За його словами ворог обстріляв Торецьк.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/pavlokyrylenko_donoda/5473″]

Як повідомляв 5.ua, на Херсонщині ЗСУ збили два ударні російські вертольоти Ка-52.

Нагадаємо, протягом минулої доби противник завдав 6 ракетних та 21 авіаційний удар, здійснив понад 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Також, у Генштабі опублікували втрати окупантів.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *