рашисти нарощують сили у Мелітополі – Генштаб (Відео)

Ворог продовжує завдавати по території України ракетні та авіаційні удари та обстрілювати деякі райони з реактивних систем залпового вогню

Ворог облаштовує оборонні рубежі на лівому березі Дніпра на Херсонщині. А от на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках московити ведуть наступальні дії. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Щоб поповнити втрати, росія продовжує готувати мобілізованих для подальшого їх переміщення до районів бойових дій. Ворог продовжує завдавати по території України ракетні та авіаційні удари та обстрілювати деякі райони з реактивних систем залпового вогню.

Відзначається нарощення угруповання окупаційних військ в районі Мелітополя Запорізької області. По периметру міста будуються укріплення та фортифікаційні споруди. Цивільним заборонено наближатись до району аеродрому. До міста прибувають колони зі сторони міста Токмак.

В тимчасово зайнятих ворогом населених пунктах Каховка, Таврійськ і Нова Каховка Херсонської області спостерігається зменшення кількості особового складу противника. У містах залишається мінімальна кількість окупантів, по вулицях пересуваються патрулі.
Українська авіація протягом доби завдала по ворогу 16 ударів. Під ураження потрапили 10 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також 6 позицій зенітно-ракетних комплексів противника.

Наші підрозділи ракетних військ і артилерії за добу уразили пункт управління та 10 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки.

Як повідомляв 5.ua, українські військові показали, як заходили до Херсону.

Також, втеча росіян з Херсона спричинила ідеологічний розкол в Кремлі.

Нагадаємо, дві вантажівки мертвих росіян вивезли з Дніпрян до Таврійська. Ще близько півсотні загарбників ушпиталили із пораненнями.

Як повідомляє 5.ua, у Генштабі опублікували втрати ворога.

Дивіться також відео на тему:

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *