Авіація й артилерія ЗСУ завдали ударів по росіянах на півдні: 40 рашистів ліквідовано (Відео)

В ОК “Південь” заявили, що ворог посилив повітряну розвідку, зокрема із застосуванням БПЛА

За неділю, 13 листопада, у Південнобузькому й Таврійському операційних районах ЗСУ завдали чотири авіаційних і 33 ракетних й артилерійських удари по позиціях росіян. Про це повідомляється у дописі Оперативного командування “Південь”.

Авіація ЗСУ уразила чотири райони зосередження ворожої живої сили, озброєння та техніки на лівому березі Дніпра, а ракетно-артилерійські підрозділи виконали 33 вогневих завдання.

“Наразі підтверджено результати ворожих втрат у кількості 40 рашистів, 7 одиниць автобронетехніки. Решта результатів дорозвідуються”, – зазначається в публікації.

Також в ОК “Південь” наголосили, що у Чорному морі перебуває 12 бойових кораблів, і хоч ракетоносіїв серед них немає, це не привід розслаблятись. Не радять втрачати пильність і на фоні позитивних новин про деокупацію Херсона.

“Відновлюються електромережі, водопостачання, зв’язок і інтернет. Водночас ще дуже багато роботи зі стабілізації. Саме тому місцевим мешканцям варто дотримуватися правил мінної безпеки та рекомендацій органів легітимної влади: не створювати скупчення людей, не перебувати на неперевірених територіях, бути обачними і пильними”, – йдеться в публікації.

Крім цього, в ОК “Південь” заявили, що ворог посилив повітряну розвідку, зокрема, з застосуванням БПЛА.

Нагадаємо, ввечері, 13 листопада, росіяни здійснили ракетний обстріл Харкова. За попередньою інформацією, влучили в промисловий об’єкт.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео на тему:

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *