росіяни вночі знову обстріляли Нікопольський район із “Градів” та важкої артилерії – 45 тисяч родин лишилися без води (Відео)

Попередньо, люди не постраждали

росіяни усю ніч тримали під прицілом Нікопольський район Дніпропетровщини – били з «Градів» та важкої артилерії. Про це у своєму Telegram пише голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

“Били по Марганецькій та Червоногригорівській громадах. Направили туди понад 60 снарядів із “Градів” та важкої артилерії. Попередньо, люди не постраждали”, – написав він.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/dnipropetrovskaODA/2391″]

За його словами у Марганці пошкоджено лінію електропередач, що живить насосну станцію водоканалу. 45 тисяч родин у самому Марганці та навколишніх селищах і селах лишилися без води. 

“Енергетики працюють – лагодять лінію, щоб запустити станцію. російські снаряди понівечили будівлі та автівки. Подробиці обстрілу з’ясовуються”, – підкреслив Резніченко.

У інших районах кричала сирена, та минулося без атак і на цю хвилину спокійно. 

Як повідомляв 5.UA, Генштаб ЗСУ підтвердив знищення у Херсонській області ворожого складу боєприпасів, близько 40 російських окупантів, двох одиниць броньованої техніки та десяти вантажних автомобілів.

Нагадаємо, ввечері, 13 листопада, росіяни здійснили ракетний обстріл Харкова. За попередньою інформацією, влучили в промисловий об’єкт.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео на тему:

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *