У Британській розвідці припустили, чи вплине настання холодів на хід війни (Відео)

Дощ, сильний вітер та хуртовини стануть додатковим викликом для військових у польових умовах

Британська розвідка пояснила, що настання зими серйозно ускладнює умови для військових у польових умовах та буде впливати і на загальну інтенсивність операцій на театрі бойових дій.

Про це пише в огляді Міноборони Британії.

“Будь-які рішення генштабу рф частково будуть зумовлені настанням зими. Світловий день скорочується до менш ніж 9 годин на добу, порівняно з 15-16 у розпал літа. Це означає менше наступальних операцій та більше статичного, оборонного фронту”, – зазначають в огляді. 

Також викликом буде холод, і якщо у військових будуть проблеми з зимовою формою та адаптованими до зими умовами проживання, це зі значною ймовірністю буде закінчуватися для них проблемами зі здоров’ям. На додачу, холод майже удвічі скорочує “золоту годину” для успішного виживання тяжкопоранених.

Дощ, сильний вітер та хуртовини стануть додатковим викликом для військових у польових умовах, і не лише їхнього комфорту та морального стану, але й спроможності доглядати за зброєю, щоб вона працювала без збоїв.

Нагадаємо, російські наступальні операції в Донецькій області посиляться найближчими тижнями, оскільки туди прибудуть додаткові мобілізовані військові, а також сили, виведені із західної частини Херсонської області.

Дивіться також відео на тему:

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *