окупанти майже повністю замінували Бериславський район – розтяжки в житлових будинках, медустановах і навіть свердловинах (Відео)

війська рф продовжують обстрілювати Бериславський район, тому розмінування проводити дуже важко

У визволеному Бериславському районі Херсонської області російські окупанти замінували практично всі об’єкти критичної інфраструктури, лісосмуги, житлові будинки та медичні установи. Про це в ефірі телемарафону повідомив начальник Бериславської районної військової адміністрації Володимир Літвінов, пише НВ.

Він розповів, що у визволених населених пунктах продовжуються стабілізаційні заходи.

війська рф продовжують обстрілювати Бериславський район, тому дуже важко провести розмінування території та об’єктів критичної інфраструктури.

“У місті Берислав російські війська підірвали високовольтні лінії електропередач, зруйновано близько півтора кілометра опор та ліній. Тому місто залишається без електроспоживання, також відсутнє газо- та водопостачання. Крім того, в місті Берислав 11 водонапірних свердловин, є інформація, що деякі з них заміновані”, – зазначив Літвінов.

Як повідомляв 5.UA, 11 листопада в ГУР підтвердили, що Херсон повертається під контроль України. ЗСУ заходять у місто, а шляхи відступу росіян перебувають під вогневим контролем українських захисників.

В ОК “Південь” повідомили, що за тиждень українські сили звільнили 179 населених пунктів у Миколаївській та Херсонській областях.

Як повідомляв 5.UA, росіяни вночі знову обстріляли Нікопольський район із “Градів” та важкої артилерії – 45 тисяч родин лишилися без води. 

Як відомо, Генштаб ЗСУ підтвердив знищення у Херсонській області ворожого складу боєприпасів, близько 40 російських окупантів, двох одиниць броньованої техніки та десяти вантажних автомобілів.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео на тему:

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *