ЗСУ з початку доби вразили райони скупчення окупантів і техніки та позиції ЗРК

Про це інформує в фейсбуці Генеральний штаб ЗСУ.

Авіація Збройних Сил України протягом поточної доби завдала чотири удари: три – по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника та один – по позиції зенітного ракетного комплексу РФ.

ЗСУ підтвердило ураження окупантів та військової техніки за попередні дні. Зокрема, на Луганщині ворожий склад боєприпасів, близько 50 рашистів знищено та до 50 – поранено. Також в Запорізькій області втрати армії РФ склали до 15 вбитих окупантів та до 20 – поранених.

"Противник продовжує зазнавати втрат. Так, до лікарняних закладів міста Горлівка протягом останніх днів доставлено понад 30 важкопоранених військовослужбовців з північно-західної околиці міста", – пишуть в Генштабі.

Окупанти влучили в об’єкт інфраструктури та двоповерховий будинок у Києві, також росіяни обстріляли житловий будинок у Вишгороді. Постачання води призупинене в усьому Києві.
Секретар РНБО Олексій Данілов запевнив, що ракетні атаки від російського агресора не наблизять Україну до перемовин з терористами.
Пообіді 23 листопада російські загарбники випустили по території України ракети. Зокрема у столиці зафіксували влучання ворожого снаряду в об’єкт інфраструктури.
23 листопада окупанти випустили близько 65 крилатих ракет, постраждали будинки, ТЕЦ, ТЕС і електропідстанції щонайменше у чотирьох регіонах. 

Стежте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb

https://espreso.tv/zsu-urazili-za-dobu-tri-rayoni-zoseredzhennya-voroga-ta-tekhniki-genshtab

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *