До 50% споживачів Дніпропетровщини вже з електрикою, – ОВА

Про це повідомив голова ОВА Валентин Резніченко у телеграмі.

Усі служби працювали вночі на 24 листопада і продовжують працювати.

Також завершилися рятувальні операції у Кривому Розі та Павлоградському районі.  Рятувальники підняли на поверхню майже 3000 працівників, які залишилися у шахтах через знеструмлення підприємств.  
 
Своєю чергою енергетики продовжують відновлювати живлення.

"До 50% споживачів області з електрикою. Та ситуація у енергетиці складна. Тому всюди триватимуть відключення, щоб максимально зменшити навантаження на мережу", – наголосив Резніченко. 
 
Не вгамовуються окупанти на Нікопольщині. Вночі на 24 листопада п’ять разів ударили з важкої артилерії по Марганецькій громаді. Скерували туди понад 30 снарядів. 

Люди не постраждали. Представники ДСНС обстежують територію – з’ясовують деталі обстрілів. 

Удень 23 листопада РФ завдала масованої атаки по Україні. На Дніпропетровщині та Полтавщині працювала ППО. Проте окупанти влучили в об’єкт інфраструктури та двоповерховий будинок у Києві, також росіяни обстріляли житловий будинок у Вишгороді. 
По всій Україні почалися перебої з електропостачанням. Місто Хмельницький повністю залишилося без електроенергії. У Харкові через відсутність електропостачанням зупинився метрополітен та весь електротранспорт. Також через ворожу атаку на Заході України виникли перебої з електропостачанням. 
Вже ввечері в різні куточки України почали подавати електропостачання, зокрема в Одесу, Київ, Львів, на Волинь, Київщину, Миколаївщину, Дніпропетровщину, Хмельниччину й інші. Про стан відновлення енергопостачання в регіонах детально розповів президент Зеленський.
24 листопада у Генштабі Збройних Сил України уточнили, що 23 листопада російські окупаційні війська випустили 67 крилатих ракет та до 10 ударних БПЛА "Ланцет". 51 ракету та 5 зазначених безпілотників Сили оборони України збили.

Стежте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb

https://espreso.tv/do-50-spozhivachiv-dnipropetrovshchini-vzhe-z-elektrikoyu-ova

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *