Укрзалізниця обмежує маршрут низки поїздів через ракетну атаку РФ. Список

Про це інформує Укрзалізниця.

"Через вчорашні масовані ракетні атаки на енергетичну інфраструктуру та відсутність напруги в контактній мережі на деяких ділянках Укрзалізниця обмежує маршрут низки поїздів", – пише пресслужба.

У найближчу добу курсуватимуть за скороченим маршрутом потяги:

№17/18 Харків — Львів — Харків (замість Харків — Ужгород);
№4/3 Запоріжжя — Львів (замість Запоріжжя — Ужгород);
№41/42 Дніпро — Львів (замість Дніпро — Трускавець);
№257/258 — 259/260 Чернігів, Суми — Львів (замість Чернігів, Суми — Івано-Франківськ);
№26/25 — 236/235 Одеса — Івано-Франківськ (замість Одеса — Рахів, Чернівці);
№6/5 Запоріжжя — Львів (замість Запоріжжя — Рахів).

Повідомляється, що пасажири, які придбали квитки на поїзд №3/4 Ужгород — Запоріжжя та №17/18 Ужгород — Харків з відправленням з Ужгорода, можуть сісти на поїзд №81/82 Ужгород — Київ з тими ж квитками.

На станції Львів пасажирів пересадять в поїзд №4/3 Львів — Запоріжжя та №18/17 Львів — Харків.

Пресслужба пише, що пасажирів, які придбали квитки з Рахова на поїзд №26/25 Рахів — Одеса та №6/5 Рахів — Запоріжжя, пересадять зі квитками на поїзд №56/55 Рахів — Київ з подальшими пересадками на інші рейси в потрібних напрямках по станціях Івано-Франківськ та Львів.

А українців, які придбали квитки на поїзд №6/5 Рахів — Запоріжжя зі станції Івано-Франківськ, будуть пересаджені на поїзд №56/55 Рахів — Київ, а по станції Львів — на поїзд №5/6 Львів — Запоріжжя.

Пасажирів, які придбали квитки на поїзд №235/236 Чернівці — Одеса із Чернівців, пересадять на поїзд №255/256 Чернівці — Івано-Франківськ з подальшою пересадкою на поїзд №235/236 Івано-Франківськ — Одеса.

"У разі відмови від поїздки пасажири цих рейсів можуть повернути 100% вартості квитків — для цього треба поставити відмітку у квитку у чергового по вокзалу в день відправлення та написати заяву на повернення в будь-якій касі в Україні", – додали в Укрзалізниці.

Удень 23 листопада РФ завдала масованої атаки по Україні. На Дніпропетровщині та Полтавщині працювала ППО. Проте окупанти влучили в об’єкт інфраструктури та двоповерховий будинок у Києві, також росіяни обстріляли житловий будинок у Вишгороді. 
По всій Україні почалися перебої з електропостачанням. Місто Хмельницький повністю залишилося без електроенергії. У Харкові через відсутність електропостачанням зупинився метрополітен та весь електротранспорт. Також через ворожу атаку на Заході України виникли перебої з електропостачанням. 
Станом на 19:30 із затримками понад годину рухалися 22 потяги.
Вже ввечері в різні куточки України почали подавати електропостачання, зокрема в Одесу, Київ, Львів, на Волинь, Київщину, Миколаївщину, Дніпропетровщину, Хмельниччину й інші. Про стан відновлення енергопостачання в регіонах детально розповів президент Зеленський.
24 листопада у Генштабі Збройних Сил України уточнили, що 23 листопада російські окупаційні війська випустили 67 крилатих ракет та до 10 ударних БПЛА "Ланцет". 51 ракету та 5 зазначених безпілотників Сили оборони України збили.
Станом ранок 24 листопада 95 потягів Укрзалізниці продовжують рух, проте 81 з них затримується.  

Стежте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb

https://espreso.tv/ukrzaliznitsya-obmezhue-marshrut-nizki-poizdiv-cherez-raketnu-ataku-rf-spisok

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *