Критична інфраструктура всіх областей отримала електроживлення

Про це повідомив у Telegram заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

"Електрика подана до всіх областей України! Перше, що було заживлено, – об’єкти критичної інфраструктури. Станом на зараз (14:43, – ред.) поступово триває підключення до мережі побутових споживачів", – розповів Тимошенко.

Заступник голови ОП додав, що у регіонах розгорнули 4 000 Пунктів незламності, де можна зігрітися, перепочити, випити теплих напоїв і зарядити телефони.

"Наші енергетики, комунальники та рятувальники працюють 24/7. Дякую всім за роботу та терпіння!" – підсумував Тимошенко.

Нагадаємо, 22 листопада Володимир Зеленський оголосив про старт нового проєкту підтримки людей – Пункти незламності. Це місця, де постійно буде електрика, мобільний звʼязок, інтернет, тепло, вода, ліки
23 листопада війська РФ здійснили масований ракетний обстріл України: били по житлових будівлях та енергетичній інфраструктурі. За даними Генштабу ЗСУ, загарбники випустили 67 крилатих ракет та до 10 ударних дронів "Ланцет". Внаслідок масованого удару по всій Україні почалися перебої з електропостачанням і водопостачанням.

Стежте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb 

https://espreso.tv/zhivlennya-otrimala-kritichna-infrastruktura-vsikh-oblastey

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *