Бахмут спроможний утримати російську навалу, а ЗСУ – і далі перемелювати сили ворога, – Згурець

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Еспресо".

"ЗСУ перекинули на Бахмутський напрямок до 3-4 бригад з різних напрямків, включаючи бригади, які стояли на правому березі Дніпра. Там відбулася ротація окремих бригад, які тримали оборону у передмісті Бахмута тривалий час, що підвищить ефективність наших військ", – зауважив Згурець.

За словами експерта, ситуація навколо Бахмута стабілізується найближчим часом.

"Всі намагання противника пробитися зі сходу у передмістя та увійти у Бахмут, ще більше стримують російські сили. Всі напрямки навколо Бахмута вже під контролем ЗСУ. Ситуація навколо Кліщіївки стабілізувалась, де ворог намагався рухатися. До цього населеного пункту складно підійти ворогу. Бахмут цілком спроможний утримати російську навалу під Бахмутом, а ЗСУ – й далі перемелювати сили противника", – додав Згурець.

Офіцер 54-ї окремої механізованої бригади ЗСУ Олександр Афанасьєв зазначив, що на Бахмутському напрямку ворог використовує тактику нічного бою
Останні заяви речника російського диктатора Дмитра Пєскова свідчать, що у кремлі й надалі сподіваються повністю окупувати Донецьку, Луганську, Херсонську та Запорізьку області.

Стежте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb

https://espreso.tv/bakhmut-spromozhniy-utrimati-rosiysku-navalu-a-zsu-y-dali-peremelyuvati-sili-voroga-zgurets

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *