ЗСУ “відмінусували” три важливі об’єкти окупантів у Мелітополі – Федоров (Відео)

Загарбники перелякані через роботу ЗСУ

10-11 грудня українські захисники вдарили по трьох важливих об’єктах російських окупантів у тимчасово загарбаному Мелітополі та в околицях: для військових рф це закінчилося панікою, десятками вбитих і ще мінімум – 200 поранено. Про це повідомив очільник Мелітополя Іван Федоров, пише “Главком”.

“Що стосується Мелітополя і Мелітопольського району, то найпекельнішими для рашистів були саме вихідні. Перш за все було знищено їхній блокпост у н. п. Богданівка за 20 км від Мелітополя. Він є знаковим, бо там розташований логістичний вузол рашистів, де вони ведуть перекидання своєї військової техніки залізницею”, – поінформував Федоров.

По-друге, зазначив він, знищено радіолокаційну станцію, яку росіяни використовували для заходів ППО й аеронавігації.

Третім об’єктом став готельно-ресторанний комплекс на околиці Мелітополя, де, за словами Федорова, мешкав підрозділ ФСБ, відповідальний за аналітику та ведення баз даних ФСБ. Також на території комплексу жили військові з осетинського підрозділу.

“На цих трьох об’єктах у рашистів десятки безповоротних втрат, а ще близько 200 рашистів поїхали до шпиталів”, – повідомив Федоров.

Він додав, що останнє влучання спричинило паніку серед загарбників і колаборантів. Вони вважали захищеною цю частину міста, де, крім готельного комплексу, розташовані заводи, відділення поліції тощо. За його словами, рашисти намагаються передислокуватися і замаскуватися, але про всі переміщення дізнаються ЗСУ від місцевих українських патріотів.

Перелякані роботою ЗСУ, загарбники посилюють тиск на місцевих цивільних, каже Федоров. З 11 грудня вони обшукують не лише будинки і квартири, а й ринок. А з минулого тижня пропагандисти знімають фейкові телесюжети про виявлення “партизанів” і “дезертирів”. На камеру в помешканнях мелітопольців “знаходять” “листівки “Правого сектора”, посвідчення бійців ЗСУ тощо.

Федорова зазначив, що окупанти не випускають чоловіків призовного віку, за тиждень змогли виїхати лише 400 людей. А в рамках мобілізаційних заходів окупанти розсилають мелітопольцям смс з вимогою прибути до “військкоматів”.

Читайте також: ЗСУ затрьохсотили 240 окупантів унаслідок удару по Бердянську, Мелітополю та Енергодару – у Токмаку лікарні забиті рашистами

Дивіться також відео за темою: РАКЕТНИЙ ТИЖДЕНЬ. На що чекає москва | Хроніка 40 тижня

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *