росіяни, навіть попри зміну тактики, не можуть прорвати оборону ЗСУ – Череватий (Відео)

Найскладнішою на Донбасі є ситуація біля Бахмута

російські окупанти, хоч і змінили тактику, проте не можуть прорвати оборону ЗСУ на Донбасі, повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергія Череватий. Про це пише “НВ”.

“Це дещо ускладнює нашу роботу, але сказати, що вони повністю перейшли на тактику, яка може переламати перебіг подій, я не сказав би. Незважаючи на зміну тактики, їм не вдається найголовніше – системно прорвати нашу оборону, вийти на оперативне оточення та зайти вглиб нашого Донбасу і продовжувати окупувати нашу територію”, – зазначив він.

Найскладнішою на Донбаському напрямку, кажуть у ЗСУ, є ситуація біля Бахмута, але ворог там успіхів не має.

Череватий пояснив, що окупанти іноді справді можуть змінювати лінію фронту і мати локальні успіхи у просуванні “по повністю випаленій, знищеній інфраструктурі”.

“Це дається йому неймовірними втратами. І назвати це військовими успіхами в повному розумінні цього слова важко, тому що він не захопив жодних панівних висот, трофеїв, не розбив значних підрозділів ЗСУ та не зміг прорвати оборону”, – сказав він.

Як повідомлялося, росіяни не полишають спроб захопити Бахмут. Вони змінили тактику і намагаються проникнути на позиції ЗСУ малими групами.

Читайте також: За добу ЗСУ приземлили десяток безпілотників та ліквідували майже 400 окупантів: Генштаб оприлюднив нові втрати ворога

Дивіться також відео за темою:  Аеродромна бавовна: Стриж чи таємна зброя? Бахмут тримає оборону. ЗСУ рятують хвостатих. 287 день

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *