Абсолютний чемпіон може відмовитися від бою з Ломаченком через релігію

Про це повідомляє BoxingScene. 

Між Хейні та промоутерською компанією Top Rank, яка займається організацією поєдинку, виникли розбіжності щодо дати його проведення. 

Американець, який є мусульманином, наполягає, щоб бій відбувся до Рамадану, який у 2023 році триватиме з 22 березня до 21 квітня, та є місяцем обов’язкового для представників його віросповідання посту. 

Але, за його словами, Top Rank поки не виявляє наміру прислуховуватися до побажань абсолютного чемпіона світу в легкій вазі (до 61,2 кг) та воліє провести бій у травні. Хейні вважає, що у такому випадку, він буде позбавлений можливості повноцінно підготуватися до поєдинку. 

Крім цього, американець звинуватив промоутерів, що вони таким чином хочуть допомогти Ломаченку, з яким співпрацюють з початку його професійної кар’єри. 

Водночас Хейні відкинув звинувачення, що він у такий спосіб намагається уникнути зустрічі з Ломаченком, який є колишній чемпіоном світу в трьох вагових категоріях – напівлегкій, другій напівлегкій та легкій.  

"Справа не в цьому, а в даті. Вони хочуть, щоб їхній хлопець Лома отримав ще один шанс", – заявив Хейні.

Наразі у Top Rank поки ніяк не відреагували на претензії американця. 

5 грудня промоутер Василя Ломаченка Боб Арум заявив, що боксер проведе поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу проти американця Девіна Хейні у березні 2023 року

Стежте за подіями в Україні та світу разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb

 

https://espreso.tv/absolyutniy-chempion-mozhe-vidmovitisya-vid-boyu-z-lomachenkom-cherez-religiyu

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *