У рф створюють “фронтові творчі бригади” для підняття бойового духу ‒ британська розвідка

Розвідники зазначають, що низький моральний дух робить окупаційні війська вразливими

Росія створює так звані “творчі бригади” і відправляє на фронт музичні інструменти, щоб підняти бойовий дух деморалізованих окупантів.

Про це повідомляє Міноборони Великобританії в Twitter.

Російські ЗМІ нещодавно заявили, що Міноборони створює дві “фронтові творчі бригади”. До її лав увійдуть оперні співаки, актори та артисти цирку. Це сталося після провальної кампанії Міноборони РФ, спрямованої заохочувати росіян надсилати музичні інструменти солдатам.

“Військова музика та організовані розваги для військ мають давню історію в багатьох арміях, але в Росії вони тісно переплетені з концепцією ідеологічної політичної освіти радянських часів”, – пояснює розвідка.

Розвідники зазначають, що низький моральний дух робить окупаційні війська вразливими. У першу чергу йдеться про великі втрати, погане керівництво, проблеми з зарплатами, брак техніки та боєприпасів, а також цілей війни.

Нагадаємо, за минулу добу українські захисники відбили атаки російських загарбників у районах понад п’ятнадцяти населених пунктів. Ворог активно використовує реактивну артилерію – і посилює контроль на тимчасово окупованих територіях. 

У Генштабі опублікували втрати ворога.

Дивіться також відео на тему: Збиваємо ракети навіть з кулеметів! “Ядерний” гриб на Луганщині.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *