Петро Порошенко під час поїздки на східний фронт передав пікап та електрообладнання Олександру Погребиському у 46-ту бригаду (Відео)

Олександр Погребиський зауважив, що на бахмутському напрямку це зараз дуже потрібно

Лідер партії “Європейська солідарність” Петро Порошенко під час поїздки на східний фронт передав пікап, генератор та зарядну станцію лідеру ГО “Брати по Зброї”, депутату Київради Олександру Погребиському, який зараз у складі 46-ї бригади воює під Бахмутом. Про це повідомляє пресслужба партії “ЄС”.

“Ми вручаємо його підготовленим, готовим до виконання бойових завдань. Важко собі уявити більш надійні руки, в які можна вручити цей бойовий автомобіль”, – сказав Петро Порошенко.

“Це дуже важлива історія, дозволяє мобільно підвозити боєприпаси підрозділам безпосередньо на лініях, там, де ведуться бої, вивозити поранених. Так само зарядна станція – той елемент, який дозволяє автономно в бою на рівні командира роти і командира батальйону мати зв’язок, мати “Старлінк”, щоб він працював. Це дуже важлива історія, так що дуже вам дякую. А на бахмутському напрямку це зараз дуже потрібно”, – сказав Олександр Погребиський.

“Наш Олександр Погребиський бореться проти російського ворога вже не перший рік. Він навалював окупантам ще до того, як це стало мейнстрімом. З 2015 року Саша був на найгарячіших напрямках. Сьогодні він знову там, де пекло, де горить під ногами земля і палає небо”, – зазначив Петро Порошенко.

“На бахмутському напрямку конче потрібні такі машини, бо це – мобільність наших хлопців, а ще підвезення боєприпасів, порятунок поранених. Чи залишить Саша якісь шанси ворогам? Ні! Можете не сумніватись. Вони втікатимуть донецькими степами, як втікали херсонськими полями”, – підсумував п’ятий президент. 

Читайте також: Порошенко передав пікапи та спорядження для батальйону “Дике Поле”.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео за темою:

Порошенко на безпековому форумі у Галіфаксі.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *