Посольство Ізраїлю відкриє Пункт незламності в Києві

Про це повідомив посол Ізраїлю в Україні.

“У рамках програми гуманітарної допомоги Україні ізраїльське посольство відкриє у Києві “пункт незламності”. Там можна буде отримати базові комунальні послуги: електроенергію, зв’язок, інтернет, опалення та воду”, – написав він.

Нещодавно Кабінет Міністрів України затвердив Порядок організації та функціонування Пунктів незламності, яким визначив їх види, комплектацію та алгоритм розгортання. Згідно з ним в Україні планують відкрити 15 тисяч таких пунктів. Вони поділятимуться на стаціонарні, розташовані в будівлях, та мобільні, які розгорнуть на базі намету або транспортного засобу.

22 листопада Володимир Зеленський оголосив про старт нового проєкту підтримки людей – Пункти незламності. Це місця, де постійно буде електрика, мобільний звʼязок, інтернет, тепло, вода, ліки.
28 листопада стало відомо, що на онлайн-мапі Пункти незламності розділили на три категорії.
12 грудня в Україні створили бота для пошуку “Пунктів”. Адреси Пунктів незламності у населених пунктах, які розташовані поруч з лінією бойових дій, не розголошуються з міркувань безпеки. Йдеться про Донецьку, Запорізьку, Харківську та Херсонську області. Інформацію про розташування Пунктів незламності в цих регіонах можна дізнатися в місцевих органах влади.

Стежте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb
https://espreso.tv/posolstvo-izrailyu-vidkrie-punkt-nezlamnosti-v-kievi

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *