рашисти намагаються покращити положення на двох напрямках та вести наступ на Донбасі – Генштаб

ЗСУ за добу уразили пункт управління, 2 склади боєприпасів та 3 райони зосередження живої сили противника

Наші війська уразили пункт управління, 2 склади боєприпасів та 3 райони зосередження противника. У Генштабі підсумували останню добу протистояння з ворогом. Там зазначають – ворог не припиняє спроби наступу на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Окупанти будь що воліють покращити тактичне положення на Куп’янському та Лиманському напрямках. Впродовж доби загарбники завдали 5 ракетних та стільки ж авіаційних ударів по Україні.

На Куп’янському напрямку ворог обстріляв райони Новомлинська, Крохмального і Берестового Харківської області та Новоселівського та Стельмахівки на Луганщині. На Лиманському напрямку під вогневий вплив потрапили Макіївка, Площанка, Червонопопівка та Діброва Луганської області.

На Бахмутському напрямку противник обстрілював Верхньокам’янське, Білогорівку, Бахмут, Кліщіївку, Андріївку, Олександро-Шультине, Курдюмівку, Озарянівку та Нью–Йорк Донецької області.

На Авдіївському напрямку вогневого ураження зазнали райони населених пунктів Костянтинівка, Водяне, Невельське, Красногорівка, Георгіївка, Мар’їнка та Новомихайлівка на Донеччині.

Сили оборони завдали удару по скупченню живої сили противника в районі Миколаївки Скадовського району Херсонської області. В результаті нього уражено до 140 військовослужбовців російських окупаційних військ та знищено 8 вантажних автомобілів “КАМаз” із боєприпасами.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за добу уразили пункт управління, 2 склади боєприпасів та 3 райони зосередження живої сили противника.

Як повідомляв 5.ua, російські окупанти продовжують бити по Краматорську. 

Дивіться також відео за темою:

Обстріл може початися будь-якої миті – як виживають люди у прифронтовій зоні на Запоріжжі.

Як повідомляв 5.UA, російські окупанти обстріляли Часів Яр на Донеччині, є загиблий – ОП.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *