Після цієї війни буде єдиний шанс на це сторіччя, щоб закінчити історію російської федерації – Ілля Новіков (Відео)

Приходу Навального або поплічника путіна потрібно запобігти, інакше через кілька поколінь війна може повторитися, вважає адвокат

Після повномасштабної війни буде єдиний шанс на це сторіччя, щоб закінчити історію рф, і цей шанс не можна втратити. Про це заявив захисник українських політв’язнів у росії Ілля Новіков у “Рандеву” на “5 каналі”.

“Я правда вірю, що після цієї війни буде шанс, мабуть, єдиний шанс на це сторіччя, закінчити історію цієї країни – російської федерації, російської імперії – в тому вигляді, в якому вона існувала протягом останніх 300-500 років. Це шанс, який просто не можна втратити”, – говорить Новіков.

“І коли говорять, що в принципі це нормальна траєкторія, що закінчиться війна, будуть якісь вибори, там буде Навальний, мабуть, буде хтось, хто з боку путіна виступав. І це буде демократія і там щось буде, – оце сценарій, якому я б хотів запобігти. Бо це означає, що за покоління, або за два ми маємо великі шанси, що ця ситуація повториться. Пріоритетом ставлення до цієї території, яку нині займає рф, має стати міжнародна безпека, щоб з цієї території війна ніколи не прийшла до сусідів”, – говорить адвокат.

Дивіться повне інтерв’ю з Іллею Новіковим:

Читайте також: Якщо путін помре, то війна росії проти України закінчиться – Зеленський 

Як повідомляв 5.UA, раніше путін визнав, що росія умисно б’є по об’єктах енергетики, та пояснив, для чого

Дивіться також відео: “Бавовна” на аеродромі “Енгельс”: що відомо

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *