“Тепер готова знищити свій дім”: військова Дар’я “Гілка” Борисенко про біль від окупації батьківської хати на Херсонщині (Відео)

Її дім поки що тимчасово перебуває під окупацією

У програмі “Час: Онлайн” на “5 каналі” ведуча Марія Скібінська та військовослужбовиця, операторка аеророзвідки Дар’я “Гілка” Борисенко обговорили те, що її дім на Херсонщині досі під окупацією.

“Я справді з Херсонщини, але з лівого берега, який, на жаль, ще нині тимчасово під окупацією знаходиться. Це дуже сильні емоції, коли ти бачиш, якими темпами звільняється твоя рідна земля. Вона просто очищується від того бруду, який там. І я дуже хвилювалася саме за бабусин будинок. Він недалеко від межі з Кримом. Це прикордонний район. І цей будинок будували бабуся з дідусем. Туди приносили немовлят. Туди вперше принесли мою тітку, мого брата двоюрідного, мене, інших моїх близьких родичів. Звідти виходили мамині сестри, там моє весілля було. Тобто дуже багато було пов’язано з цим місцем. І воно для мене та моєї сім’ї певною мірою сакральне”, – говорить військовослужбовиця.

“І на День ЗСУ, 6 грудня, ми дізналися, що в цьому будинку заселились орки. Я  дуже сподівалася до останнього, що цього не трапиться, але, на жаль… І я розумію, що це місце тепер вже не те, не несло того змісту, який несло раніше. І в мене бажання – рознести той будинок разом із ними”, – каже дівчина. 

Дивіться повний випуск інтерв’ю з операторкою аеророзвідки Дар’єю “Гілкою” Борисенко:

Читайте також: “Мєсто женщіни на кухнє” – зараз цього немає”: операторка аеророзвідки про ставлення до жінок в армії

Дивіться також відео: “Бавовна” на аеродромі “Енгельс”: що відомо / Сергій Руденко

Головні новости  дня без спаму і реклами! Друзі, підпишіться на  “5 канал” в Telegram. Хвилина – і в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *