Samsung планує розширити виробництво мікросхем на своєму найбільшому заводі у Південній Кореї

Про це інформує Reuters.

“Наполегливість інвестиційних планів Samsung, швидше за все, допоможе їй зайняти частку ринку чіпів пам’яті та підтримати ціну акцій, коли попит відновиться”, – кажуть аналітики.

Компанії Seoul Economic Daily повідомляє, посилаючись на власні джерела, Samsung планує розширити свою фабрику P3 у Пхентеку, Південна Корея, додавши 12-дюймові пластини для чіпів пам’яті DRAM.

Також Samsung має розширити завод додатковими потужностями 4-нанометрових мікросхем, які виготовлятимуть за ливарними контрактами – відповідно до проєктів клієнтів.

Фабрика P3, яка цього року розпочала виробництво передових чіпів флешпам’яті NAND, є найбільшим підприємством компанії з виробництва мікросхем.

Відомо, що наступного року Samsung планує додати щонайменше 10 пристроїв з екстремальним ультрафіолетом.

У жовтні компанія Samsung заявила, що не розглядає навмисне скорочення виробництва мікросхем, ігноруючи тенденцію ширшої галузі скорочувати виробництво для задоволення середньо- та довгострокового попиту.

“Ми плануємо підтримувати наші початкові плани інвестування в інфраструктуру”, – сказав тоді виконавчий віцепрезидент відділу пам’яті Хан Цзінь-ман.

Нагадаємо, 14 липня Samsung представив чип графічної DRAM-пам’яті, що обробляє інформацію на понад 30% швидше за всі інші продукти компанії.  

Компанія збирається стати лідером із випуску чипів графічної пам’яті наступного покоління. У 2021 році Samsung займав 38,9% світового ринку DRAM.

Стежте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb
https://espreso.tv/samsung-planue-rozshiriti-virobnitstvo-mikroskhem-na-svoemu-naybilshomu-zavodi-u-pivdenniy-korei

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *