Українців попередили про поширення фейків про скасування аварійних відключень від імені Укренерго

Про це інформує Укренерго.

“В соцмережах поширюється фейкова інформація про нібито скасування аварійних відключень електроенергії з посиланням на фальшиву сторінку нашої компанії. Це спроба збурити суспільство неправдивою інформацією”, – наголошують у відомстві.

Пресслужба нагадує, що аварійні відключення застосовують виключно за наявності дефіциту, аби зберегти баланс виробництва і споживання світла в системі. Скасувати екстрені вимкнення можна буде лише після повного припинення атак російських окупантів на нашу енергосистему.

Укренерго має лише одну офіційну сторінку в фейсбук та телеграм.

Нагадаємо, 23 грудня сталася 21-ша терористична атака Росії на енергетичні об’єкти групи ДТЕК упродовж вересня-грудня. Унаслідок них 25 енергетиків були поранені, 3 загинули. Також були постраждалі серед рятувальників і працівників підрядних організацій. 
З огляду на суттєвий дефіцит потужності в енергосистемі на ранок 26 грудня у п’яти областях України, а також у Києві діють аварійні графіки вимкнення електроенергії.  

Стежте за подіями в Україні та світу разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb
https://espreso.tv/ukraintsiv-poperedili-pro-poshirennya-feykiv-pro-skasuvannya-avariynikh-vidklyuchen-vid-imeni-ukrenergo

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *