росія перекинула в білорусь частину підрозділів 1-ї гвардійської танкової армії – британська розвідка

Формування, ймовірно, проходило навчання перед розгортанням

росія перекинула у білорусь частину підрозділів зі складу 1-ї гвардійської танкової армії, повідомляє британська розвідка. Про це йдеться на сторінці міноборони Великої Британії у Twitter.

Згідно з наданими даними, це формування, ймовірно, проходило навчання перед розгортанням.

“На півночі елементи 1-ї гвардійської танкової армії росії, ймовірно, були серед російських сил, нещодавно перекинутих у білорусь. Ймовірно, це формування проводило навчання перед розгортанням і навряд чи матиме підрозділи підтримки, необхідні для приведення його в бойову готовність”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, у розвідці зазначили, що останні 24 години активні бойові дії зосереджені переважно навколо Бахмута і в районі Сватового.

“Протягом останніх 48 годин бойові дії залишаються зосередженими навколо Бахмутського напрямку Донецької області та поблизу Сватового в Луганську. росія продовжує часті дрібномасштабні напади на ці території, хоча мало території перейшло з рук в руки”, – зазначили в оборонному відомстві Об’єднаного Королівства.

Нагадаємо, напередодні путін і лукашенко зустрілися в білорусі. Це вперше за 3 роки, коли російський диктатор зустрівся для переговорів зі своїм ручним білоруським диктатором “щодо військових питань”.

Дивіться також відео: Чи схилить путін лукашенка до війни

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *