Деградація військ, як під Херсоном: у ISW припустили, що окупанти під Бахмутом дедалі більше виснажуються

Якщо загарбники не отримають нові підкріплення та артилерійські снаряди, просування зупиниться

російські війська під Бахмутом дедалі більше виснажуються. Тому, ймовірно, їхнє просування сповільниться найближчим часом.

Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни. Аналітики порівнюють ситуацію під Бахмутом з деградацією російських військ на Херсонському напрямку в серпні. Тоді через значні втрати окупанти використовували малі штурмові загони замість батальйонних та ротних тактичних груп.

Нині те саме відбувається під Бахмутом. Це підтверджує те, що росія не може керувати великими угрупованнями. Наступ сповільнився і через дефіцит особового складу та боєприпасів. Якщо загарбники не отримають нові підкріплення та артилерійські снаряди, просування зупиниться, кажуть аналітики.

Нагадаємо, у ЗСУ розповіли про втрати росіян під Бахмутом.

Також, ПВК “вагнер” відіграє ключову роль у боях за Бахмут. Бойовики кидають у бій погано навчених новобранців. Їх використовують як витратний матеріал, щоб уберегти командирів та вищі чини, які віддають накази з укриттів.

Дивіться відео за темою: “Бахмут 100% відвоюємо. Ми знаємо, як воювати взимку, у них таких не залишилося” – “Невигадані історії”.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *