Внаслідок ракетних атак по Харкову 29 грудня загинуло двоє чоловіків – Синєгубов (Відео)

Унаслідок ударів по Харкову 28 грудня близько тисячі будинків залишилися без опалення

Харківщина зазнала обстрілів 29 грудня і зранку, і в другій половині дня. Про наслідки обстрілів та ситуацію в регіоні розповів голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

“Під час сьогоднішніх ранкових масованих ракетних ударів по Україні велика частина ворожих ракет була знищена силами наших ППО”, – прозвітував Синєгубов.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/synegubov/5185″]

Втім, зафіксовано 4 влучання в інфраструктурні об’єкти в Харкова. За словами голови ОВА, обійшлося без жертв та постраждалих. Усі служби працюють у посиленому режимі.

“Після 14:00 в області теж фіксували ракетні обстріли. Всі вони націлені на критичну цивільну інфраструктуру. На жаль, загинули 2 чоловіків. Ще одного госпіталізовано в середньому стані тяжкості”, – повідомив голова області.

Крім того, додав Синєгубов, унаслідок ударів по інфраструктурі Харкова 28 грудня близько тисячі будинків залишилися без опалення.

“Робиться все можливе, щоб у найкоротший час відновити подачу тепла”, – запевнив очільник регіону.

“Маємо також приклад влучання російських ракет С-300 в болото при намаганні вразити один з об’єктів інфраструктури, що свідчить про якість їхньої армії. Україна переможе!”, – запевнив Олег Синєбугов.

Нагадаємо, у ніч на 29 грудня російські загарбники запустили 13 іранських дронів для удару по енергетичній інфраструктурі Харкова. 11 з них збили підрозділи Сил оборони України.

Дивіться також відео: На росії знову згоріла казарма. Буданов у Бахмуті. Українська колядка в окопах. 308-й день

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *