Бахмут як місто більше не існує: певні райони відновленню не підлягають – Буданов

Буднов наголосив, що наступальний потенціал окупантів не вичерпується

Бахмут як місто більше не існує, певні райони відновленню не підлягають, а наступальний потенціал окупантів не вичерпується.

Як повідомив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов під час інформаційного телемарафону, росіяни там несуть величезні втрати.

“Військова ситуація там не катастрофічна. Якщо вас цікавить моє враження, там катастрофа з самим містом… На мою думку, він більше як місто не існує. Певні райони точно відновленню не підлягають. Окупанти абсолютно зруйнували, зробили непридатним для життя ціле місто”, – сказав він.

Буднов наголосив, що наступальний потенціал окупантів не вичерпується.

“Так, він не може вичерпатися. Вони постійно закликають нових людей. Вони кидаються хвилями. Хвилі йдуть: скосили – інша, наступна і так далі… Мобілізаційний ресурс в Росії дуже значний. Вони можуть закликати людей ще дуже довго”, – додав Буданов.

Нагадаємо, у ЗСУ розповіли про втрати росіян під Бахмутом.

Також, ПВК “вагнер” відіграє ключову роль у боях за Бахмут. Бойовики кидають у бій погано навчених новобранців. Їх використовують як витратний матеріал, щоб уберегти командирів та вищі чини, які віддають накази з укриттів.

Дивіться відео за темою: “Бахмут 100% відвоюємо. Ми знаємо, як воювати взимку, у них таких не залишилося” – “Невигадані історії”.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *