росіяни намагаються зберегти сухопутний коридор до Криму, але в них нічого не виходить – ГУР

Україна завдаватиме ударів по позиціях росіян на всій окупованій території

Україна завдаватиме ударів по позиціях російських військ на всій окупованій території, заявив представник ГУР Андрій Черняк. Про це пише “Укрінформ”.

Представник розвідки заявив, що росіяни докладають усіх зусиль задля збереження “сухопутного коридору” до Криму.

“У цьому полягала їхня ідея захоплення Донецької області, узбережжя Азовського моря, також у їхніх планах було відрізати Україну від Чорного моря. Але країна-окупант не змогла реалізувати жодних планів в Україні. Враховуючи, що наші закордонні партнери поставляють нам нові зразки озброєння, так званий сухопутний коридор до Криму, звичайно, не є безпечним. Україна завдаватиме ударів по позиціях росіян на всій окупованій території”, – зазначив Черняк.

Він зауважив, що загарбники стягують на північ Криму нові військові частини, а ще будують оборонні споруди на півночі тимчасово окупованого півострова й на тимчасово окупованій частині Херсонщини.

“Вони програють, тому створюють захисні споруди там, де можуть, розуміючи, що їм доведеться вести на цих рубежах бойові дії”, – сказав Черняк.

Напередодні 5.ua повідомляв, що “губернатор” окупованого Севастополя вивіз на Кіпр своїх дітей, майно та навіть котів. Цікаво, чому не в яку-небудь астрахань?

Нагадаємо, колишній командувач армією США в Європі Бен Ходжес зробив припущення, що Україна визволить Крим до кінця серпня.

Дивіться відео за темою: На росії повітряна тривога, Саратов і Енгельс під бавовною, Буданов про Крим і Бахмут

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *