Знову тонкий тролінг від ГУР: Буданов на свій день народження розрізав на шматочки “росію” – з’явилися фото

Буданову виповнилося 37 років

На день народження керівнику Головного управління розвідки Міноборони України Кирилу Буданову подарували торт у вигляді карти росії, пригадавши ту, яка є у кабінеті керівника військової розвідки України. Після цього Буданов взявся різати “карту рф”. Про це пише УНІАН.

Раніше Кирило Буданов пояснював, що ця карта з’явилася в його кабінеті на початку березня. Він наголосив, що зараз росіяни почали серйозно до цього ставитися та боятися такого майбутнього.

“Єдине, що я можу сказати з цього приводу: це не ми їм приготували таку участь, це вони самі себе до цього довели”, – відзначив він.

Зазначимо, що 4 січня керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов святкує своє 37-річччя.

Довідка. Кирило Буданов – бойовий офіцер зі значним військовим досвідом. У серпні 2020 року президент Зеленський призначив його на посаду керівника української військової розвідки.

Саме Буданов першим передбачив війну росії проти України та вважає, що після поразки на фронті на країну-агресорку чекає розпад. Керівник військової розвідки народився в Києві, закінчив Одеський інститут Сухопутних військ. Проходив службу в спецназі. Буданов одружений із волонтеркою та радницею голови КМДА Маріанною Будановою. 

Розвідник брав участь у війні на Донбасі та був тяжко поранений. Бере активну участь у масштабних обмінах полоненими між рф та Україною.

Нагадаємо, Кирило Буданов раніше особисто відвідав Бахмут, який безперервно штурмують росіяни. Він зазначав, що його шокували сотні трупів окупантів, які російське керівництво не збирається забирати. Мертві росіяни просто гниють на полях.

Читайте також: Малюк описав майбутнє, яке чекає на путіна.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео за темою: 

 “Бункерному діду недовго лишилося” – Андрій Ковальов.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *