В армії рф забороняють приймати допомогу від волонтерів, тому бажаю рашистам успіху в Донецьких степах в -20° – Гудименко (Відео)

Стратегія росіян на зиму і весну – помирати на українській землі, переконаний армієць

У програмі “Час: Онлайн” на “5 каналі” ведуча Марія Скібінська та співзасновник партії “Демократична сокира”, молодший сержант ЗСУ, сапер Юрій Гудименко обговорили “нюанси” російської армії.

“Одяг різний. Я вважаю, що наші вдягнені набагато краще зараз. В тому числі і за допомогою держави. Тому що я, наприклад, воював переважно в тому, що мені видала держава, але це тому, що я хитрий, і в армію пішов за два місяці до повномасштабної війни. І тому держава мені видала багато й одночасно, і було дуже багато усіляких речей. А коли в армію пришли мільйон людей, зрозуміло, що на всіх не вистачило. А в російській армії ще ж до всього не дуже люблять власних волонтерів і забороняють в багатьох частинах приймати допомогу, тому бажаю їм успіху в Донецьких степах в мінус 20°“, – зазначає армієць.

“Я вважаю, що стратегії помирати росіяни будуть дотримуватися як взимку, так і навесні. І після того, як розпочнеться тепло і літо, росіяни будуть притримуватися саме цієї стратегії”, – переконаний Гудименко.

Дивіться повний випуск інтерв’ю з військовослужбовцем ЗСУ Юрієм Гудименком:

Читайте також: “Боляче, що почався “ср*ч”: захисниця України відповіла на хейт щодо календаря “5 каналу”

Дивіться також відео: “Пакєт нада?”: часткова мобілізація путіна та паніка на болотах – Валерій Маркус у “Час: Online”

Головні новости  дня без спаму і реклами! Друзі, підпишіться на  “5 канал” в Telegram. Хвилина – і в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *