“Історії Війни”, 18:00. Путін не доживе до трибуналу

Брати Капранови завжди боролися із російськими історичними фейками, протидіяли московським маніпуляціям та ворожим імперським наративам – своїми книгами, лекціями з історії, руйнували кремлівські міфи публічними виступами. Однак із початком наступу вирішили – цього замало, і стали боротися із ворогом із допомогою реальної зброї, а згодом повернулися до активної протидії агресору на інформаційному фронті.

Як письменники навчилися керувати кулеметами та гранатометами, як Путін об’єднав українців від Ужгорода до Донецька, яким бачать кінець Путіна і розпад Росії та як Україні посилити боротьбу на інформаційному фронті – говоримо із Віталієм та Дмитром Капрановими у програмі “Історії війни” на “Еспресо” сьогодні о 18.00. Митці, які надихають, підіймають бойовий дух і гартують віру в перемогу всього українського! Не пропустіть!
 

 

“Історії війни” з Іриною Узловою – авторська програма – цикл інтерв’ю із військовослужбовцями: відомими людьми, публічними діячами, політиками, лідерами громадської думки, активістами, які із початком повномасштабної війни змінили свою звичну діяльність і пішли добровольцями на фронт, аби зі зброєю в руках захищати українську землю від ворога і наближати Україну до перемоги
https://espreso.tv/istorii-viyni-1830-putin-ne-dozhive-do-tribunalu

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *