“2-го батальона уже не существует”: орки перелякані втратами і мріють втекти з України на війну в Сирію – перехоплення СБУ

російський десантник визнає, що їхня розвідка не працює

Українські захисники влаштовують таке пекло окупантам, що ті мріють втекти з війни в Україні на війну в Сирію. Про це свідчить телефонна розмова російського десантника з дружиною, перехоплена СБУ. Про це повідомили у Службі безпеки.

Маючи досвід участі в сирійській війні, загарбник сподівався на легкі перемоги і в Україні. Але на Запорізькому напрямку зрозумів свою помилку і вже заздрить своїм колегам, яких планують відправити до Сирії.

“Иванычу за*бись – в Сирию поедет. Он и еще один. На шару. Поедут под Рязань на учебу, на саперов. И поедут в Сирию”, – заздрить окупант іншому російському вояку.

При цьому десантник визнає, що їхня розвідка не працює, а в українських захисників кращі і екіпіровка, і озброєння.

“Нас просто кидают против артиллерии, пехоту… Нам сказали: в деревню зашли там что-то 20 человек. Заехать надо, выкинуть их. Мы поехали, а там 4 танка и пехотных х*ева гора… мы даже до деревни не смогли доехать, нас раз*бали по дороге. Второго батальона вообще уже не существует. У нас от штатной роты человек 20 осталось”, – зізнається російський окупант.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/SBUkr/6457″]

СБУ нагадує про номер “гарячої лінії”: +38 093 688 68 88. Зателефонувавши на неї, росіяни отримають детальну інструкцію, як максимально безпечно здатися в полон і, зрештою, повернутися додому.

Читайте також: Пересічні люди можуть допомогти СБУ виявляти зрадників і коригувальників вогню – як саме

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео за темою: реєстр потенційних зрадників і колаборантів від “Чесно” налічує понад тисячу осіб – Катерина Березюк.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *