“Різдвяне перемир’я” потрібне керівництву рф, щоб відволікти росіян від удару по Макіївці – Денисенко (Відео)

Знищення кількох сотень мобілізованих значно підірвало довіру росіян до влади

Відволікти увагу росіян від нищівного удару в Макіївці – саме для цього російській владі може бути потрібне так зване різдвяне перемир’я. Таку думку в етері марафону “Незламна країна” на “5 каналі” висловив радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко.

Каже: знищення кількох сотень мобілізованих значно підірвало довіру росіян до влади. Тепер кремль хоче змістити фокус уваги.

“росіянам потрібно перевести інформаційну картинку чи інформаційний порядок денний із Макіївки на щось інше. Річ у тому, що як би це дивно не було, але тиждень уже росіяни не можуть справитися з тим, що відбулося в Макіївці і для мільйонів росіян Макіївка стала набагато більшим шоком, ніж вивід російських військ із Херсона. Одномоментно мільйони людей почали несподівано розуміти, що вони відправляють своїх родичів не із сильною армією, а з армією дебілів, які можуть от просто через примхи та дурості покласти одразу там 500-600 людей, а влада буде брехати”, – пояснив Денисенко.

Нагадаємо, 1 січня у тимчасово окупованій Макіївці Збройні сили України завдали удару по базі російських терористів. У будівлі профтехучилища кремлівські злочинці розмістили не лише живу силу, а й боєприпаси. Тому приміщення було розтрощене вщент. Дані про кількість знищених окупантів різняться. Центр стратегічних комунікацій ЗСУ писав про чотири сотні “двохсотих”. 

Нагадаємо, керівник російської православної церкви патріарх кирило (гундяєв), який є близьким поплічником владіміра путіна та публічно підтримав вторгнення в Україну, цинічно закликав оголосити “різдвяне перемир’я”.

Дивіться також відео за темою: росія змінила тактику обстрілів України – ГУР.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі поді

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *