Збираємо на 100: “5 канал” закупив 71 рацію для ЗСУ – проміжний результат благодійного проєкту “Без цензури” (Відео)

Упродовж двох місяців рації розліталися в найгарячіші точки фронту: на Харківський, Бахмутський, Донецький та Херсонський напрямки

Майже 2,5 мільйони гривень і 71 рація для Збройних сил України. Це проміжний результат благодійного проєкту календар “Без цензури”. Та ми не зупиняємося.

“Ми закупили цього тижня наступну порцію рацій, це 11 рацій 4800. З них уже половину відправляємо на Соледар, думаю, не треба пояснювати, що там і там потреба в цих раціях просто катастрофічна”, – наголошує шеф-редакторка “5 каналу” Ірина Герасимова.

Упродовж двох місяців рації розліталися в найгарячіші точки фронту: на Харківський, Бахмутський, Донецький та Херсонський напрямки. Оперативно та безпечно доставити засоби зв’язку допомагала “Нова Пошта”.

Крім військових, до “5 каналу” звертались і волонтери. Зокрема, 4 рації ми передали благодійному фонду “Антитіла”. Його представник наголосив, що зв’язок украй необхідний на передовій.

“Ми стикаємося постійно з запитами, а в запитах постійно є рації. Рації, тепловізори, машини – це все на фронті, треба розуміти, навіть найдорожчі засоби є розхідним матеріалом, тому що під час артобстрілу, на жаль, знищується все. По раціях передається в принципі вся інформація. Тобто за рахунок рацій рятуються життя. Ця комунікація неможлива без якісних рацій. Якими б вони дорогими не були, цієї комунікації не буде”, – пояснив учасник гурту “Антитіла”, представник благодійного фонду “Антитіла” Дмитро Водолозов.

“Це не єдині хлопці, які їх просять, тому потреба дуже велика, тому так, донатьте на рації”, – закликала волонтерка Тетяна Зеленська.

Лише напряму “5-му каналу” різні підрозділи надіслали нових запитів на близько сотню засобів зв’язку. Щоб купити одну таку рацію, потрібно 36 тисяч гривень, а це означає, що на нашу благодійну картку має впасти 24 донати за календар “Без цензури”.

А щоб закрити всі запити, які зараз у нас є, потрібно понад 3,5 мільйони гривень. Тому “5 канал” закликає підтримати наш благодійний проєкт. Щоб отримати календар, киньте донат розміром від 1500 гривень. Далі напишіть на пошту [email protected]. Не забудьте прикріпити скрин про благодійний внесок і написати дані для відправки: ім’я, прізвище, номер телефону, місто і відділення Нової пошти. Ми відправимо календар упродовж 2 робочих днів.

Читайте також: Вже працюють на нашу перемогу: ЗСУ вже отримують рації, придбані завдяки календарю “5 каналу” 

Крім того, наш благодійний збір можна підтримати без календаря, просто задонативши будь-яку суму на офіційні реквізити:

– банк https://send.monobank.ua/jar/5AEPyNCvkG
– карта 5375411204592088
– [email protected] з приміткою “На рації”.

Пам’ятайте, що кожна сума наближає нас до купівлі ще однієї рації. А це, своєю чергою, береже життя нашим захисникам та захисницям.

Софія Норенко, Сергій Клименко, Микола Довгий, “5 канал”

Дивіться також відео: ТЕЖ РОЗДЯГНУЛИСЬ: чоловіки 5 каналу теж оголилися, щоби підтримати дівчат і ЗСУ 

[social type=”telegram” url=”https://t.me/news_5ua/36069″]

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *