“Щиро вдячні нашим десантникам”: Порошенко привіз 79-й бригаді на Донеччину спецтехніку та мобільний банно-побутовий комплекс (Відео)

Лідер партії “ЄС” зазначив: ми будемо робити все можливе, щоб забезпечити українських захисників усім необхідним

Петро Порошенко привіз 79-й бригаді на Донеччину планшети та телевізори, щоб розвідка могла коригувати вогонь, а ще – зимові шини та мобільний банно-побутовий комплекс. Про це повідомляє пресслужба партії “ЄС”.

“79-та окрема десантно-штурмова бригада стоїть на гарячих позиціях. Так було з 2014 року, так є і зараз. Воїни 79-ки зараз у Мар’їнці роблять “бавовну”, – зазначив він.

“Взагалі, Мар’їнка – це вже символ. Наші захисники закріпилися там у 2014-2015 роках. І щоби там росіяни не робили, посунути Збройні сили України звідти вже не можливо. Бо хлопці там стали бетонною стіною”, – наголосив п’ятий президент. 

“За це ми щиро вдячні нашим десантникам, нашій 79-й бригаді. І щоб їх підтримати, ми будемо робити все можливе, щоб забезпечити їх усім необхідним”, – розповів політик.

“Сьогодні завезли їм планшети й телевізори, щоб розвідка могла коригувати вогонь. Привезли і дефіцитний товар – шини. Бо велика кількість волонтерів завозять на фронт машини, а ось коліс не вистачає завжди”, – зауважив Порошенко.

“Привезли вже другий для 79-ки банний комплекс, ну і, шоколад ROSHEN до чаю”, – також зазначив він.

“Упевнені, що заїдемо ще. Запорука нашого успіху – системне забезпечення ЗСУ всім необхідним, адже саме завдяки їм Україна буде”, – наголосив лідер “Європейської Солідарності”.

Боєць з позивним “Харіс” подякував Порошенку та волонтерами за цю необхідну зараз на фронті допомогу.

“Це я приймаю у вас цю лазню. У мене була така мрія – її замовити самому. Але ми не тягнемо, не можемо. Ви знаєте – ресурсів не вистачає, часу не вистачає. І от ви нам зробили таку лазню. Для 79-ї бригади – це просто знахідка. Вона вже друга. Це велика нам допомога. Лазня – це стратегічно важливо”, – сказав військовий.

“І використовувати можна в будь-якому місці, вона автономна. Просто – мрія. А для солдата після окопу – це дуже велика справа”, – розповів десантник.

Порошенко зазначив, що можливість мати нормальні побутові умови, особливо в холодну пору року, дуже важлива для бійців.

“І саме взимку, саме, коли -20°C, і саме коли війна. Коли можна на передок підтягнути і це зробити. І це вже ми доопрацювали проєкт з урахуванням ваших побажань. Сьогодні тут можна і попрати, і посушити, і помитися”, – розповів він.

“Волонтери ГО “Справа Громад” планують передати на фронт не менше п’яти десятків таких комплексів. Як відомо, Фонд Порошенка подвоює суму, зібрану небайдужими українцями для допомоги ЗСУ. А першу мобільну лазню подарували легендарній 25-й бригаді, яка відзначилась під час контрнаступу на Харківщині і визволяла Ізюм”, – мовиться в повідомленні. 

Читайте також: яку допомогу Фонд Порошенка й небайдужі українці вже придбали для ЗСУ.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео за темою:

що Порошенко додав до “Армія. Мова. Віра”: велике підсумкове інтерв’ю 2022 року.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *