російські окупанти змінили юридичну адресу ЗАЕС, “підпорядкувавши” її москві – “Енергоатом”

Зрештою, рашистських загарбників спіткає доля гітлерівців

російські окупанти змінили юридичну адресу Запорізької АЕС, проте це не допоможе загарбникам контролювати ЗАЕС. Про таке повідомили в “Енергоатомі”.

“Після окупації найбільшої в Європі Запорізької атомної електростанції в “росатомі” змінили юридичну адресу підприємства, фейково “перепідпорядкувавши” ЗАЕС москві. Таким чином окупанти вкотре намагаються підкреслити приналежність Запорізької АЕС до рф, проте подібні дії аж ніяк не змінюють юридичного статусу станції. І скільки б рашисти не намагались ототожнювати ЗАЕС із росією, увесь цивілізований світ вважає станцію тимчасово захопленою та вимагає повернути її під контроль України”, – заявили в “Енергоатомі”.

У компанії наголосили, що російські військові на тимчасово окупованій території України повторюють дії фашистів під час Другої світової війни в анексованих Судетах чи Гданську.

“Зрештою, окупантів спіткає доля гітлерівців у Судетах: справедливий суд чекає на кожного, хто вчиняв військові злочини, а всі прихвосні та колаборанти будуть депортовані. Після визволення Енергодару і повної деокупації Запорізької АЕС! Це обов’язково станеться, просто питання часу…”, – переконані в “Енергоатомі”.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/energoatom_ua/11487″]

Читайте також: Остання працююча резервна лінія електропередачі ЗАЕС відключена через обстріли – МАГАТЕ

Дивіться також відео за темою: Вберегтися не вдасться? Що робити, якщо вибухне Запорізька АЕС, замінована московитами

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *