Міняє будинок з муралом “Козак” на 10 авто для ЗСУ: історія мешканця Черкащини (Відео)

Після завершення ремонту будинок зросте в ціні, тож і автівки будуть потужніші

Міняє власний будинок на 10 автівок для ЗСУ. У Золотоноші на Черкащині чоловік хоче допомогти взводу, де сам служив. Після початку повномасштабного вторгнення пішов у тероборону, там потрапив у взвод гранатометників. А відколи вийшов на пенсію – допомагає побратимам. Каже, потреба в автівках для війська – саме на часі. Більше бачили журналісти “5 каналу”.

Військових, заради яких пан Володимир вирішив продати будинок, він зобразив на одній зі стін.

“Оце на цьому фоні, на цій стні, це мої побратими, у нас взвод гранатометників, 13 чоловік, я до художників звернувся, і вони кажуть, що фізично неможливо їх всіх 13 сюди. Давай зробимо їх кількість списами, підтвердимо, що там стоять твої побратими, там 12 списів плюс один”, – каже житель Золотоноші Володимир Магайський.

Плюс один – це сам Володимир. Він пішов у ТРО Золотоноші після початку повномасштабного вторгнення, звідти потрапив до гранатометників. На службі був 119 днів, але далі його відправили додому через вік – Володимиру виповнилося 65. Тепер із родиною усіма силами допомагає побратимам. На часі – купівля нових автівок, бо старі вже геть розбиті.

“Автомобілем, коли вивозили трьохсотих – треба дуже швидко. Завантажили, і треба швидко уматувати на неймовірній швидкості. Автомобоіль заглох, і вони на плечах тягнули цих хлопців”, – розповідає житель Золотоноші Володимир Магайський.

Після цього і наважився продати дім, який будував для себе. Чоловік просить за оселю 10 позашляховиків. Зараз там робить ремонт.

Будинок на 130 квадратів матиме всі зручності, а ще зсередини його розмалюють харківські художники.

Після завершення ремонту будинок зросте в ціні, тож і автівки будуть потужніші. Вже зараз пан Володимир чекає на пропозиції покупців.

Яна Лимаренко, Олександр Лісовий, Черкаси, “5 канал”

Читайте також: Машини горять там, як сірники: як у Львові збирають гроші на автівки для ЗСУ – сюжет

Дивіться також відео на тему: “Українські Воєнні Історії”: бійці ТрО ЗСУ зняли художній фільм – про залаштунки

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *