“Пишуть SMSки нібито від рідних”: військовий ЗСУ Фірсов розповів про ІПСО рашистів (Відео)

Ворог готувався до війни десятки років, в тому числі готував і ІПСО, каже армієць

У програмі “Час: Онлайн” на “5 каналі” ведуча Марія Скібінська та парамедик, військовослужбовець ЗСУ, екснардеп Єгор Фірсов обговорили, які ІПСО (інформаційно-психологічна спецоперація – ред.) запускають рашисти, щоб підірвати бойовий дух наших армійців на передовій. 

 

“Вони майстри брехні та ІПСО. Вся ця війна, я переконаний, у путіна в голові – суцільна ІПСО, спрямована і на українців, і на внутрішнього споживача. Скажу ще, що з вересня, коли наш підрозділ почав перебувати під Бахмутом, майже кожен отримував повідомлення нібито від друзів, рідних, журналістів, що нібито вже все, що нібито Бахмут вже під контролем росіян. Нібито Соледар здали, Бахмут теж – скрізь це було. І нічого не змінюється. Майже кожен день вони через якусь помийку роблять цей вкид”, – розповідає армієць. 

І додає: “Я думаю, це для їхньої аудиторії, що вони перемагають. І для нас, бо, погодься, ми реагуємо. Це трохи впливає і на нас. А що там відбувається? А чи справді здали? У нас постійно сумніви і переживання. Тому ворог працює не тільки на фронті, а й через такі ІПСО, розповсюджують фейки, в тому числі через своїх агентів. Ворог готувався до війни десятки років, в тому числі готував і такі ІПСО”. 

Дивіться повний випуск інтерв’ю з військовослужбовцем ЗСУ Єгором Фірсовим:

Нагадаємо, у Міноборони повідомили, що росіяни розпочали потужний штурм Соледара. Загарбники зосередили біля Соледара найкращі підрозділи “вагнера”.

Дивіться також: росія готується до затяжної війни: найскладніша ситуація в Соледарі – що відомо

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *